top of page

Kropsvejledning

Kropsvejledning

Jeg tilbyder konsultationer til dig, der har brug for at finde balance i kroppen. Konceptet kan jeg ikke skære ud i pap, for jeg lægger en individuel plan, men udgangspunktet er kost af rene råvarer og bevægelse. To kroppe er ikke ens, og det skal de heller ikke være, men vi vil alle gerne være den bedste version af os selv.

Jeg vil udvikle forholdet mellem krop, kost, sind, og hvordan det hele er forbundet. Du får viden om og værktøjer til, hvordan du kan optimere dit liv igennem dette. Nogle kan forvente at tabe sig, får styr på fordøjelse, bedre hud, søvnens betydning, andre vil opleve mere energi - eller at diverse problematikker bliver mindre eller helt forsvinder. Overordnet er det min ambition at tage dig på en rejse til et bedre sted, hvis du er klar. Forløb

Et forløb kræver minimum 3 konsultationer, men man ser de bedste resultater med længerevarende forløb, fordi det tager tid at ændre vaner. Jeg vil primært tage udgangspunkt i kost, men vil ofte komme med bud på, hvilken motion du kan supplere med. Dette er ikke et quick fix men en livsstilsomlægning. 

Ansøg

Der er PT lukkede for nye klienter - du er dog altid velkommen til at ansøger herunder, så vil jeg gerne vil vurdere, om jeg har mulighed for at hjælpe dig, eller om jeg vil dirigere dig i anden retning.

Tak for din besked, vi snakkes ved

  • Instagram
  • Instagram
bottom of page